Уелнес-Център Тарсис предоставя всички условия за постигане на по-високо състояние на здраве, хармония и красота.


SPA концепция NoGravity

Програма за възстановяване на първичното здраве, когато в условия на безтегловност, липса на звуци, вибрации и светлина, Вие ще почувствате, че тялото Ви губи сетивността си, като при това ще можете да контролирате състоянието. Мозъкът започва да произвежда ендорфини – хормони на радостта и понижава нивото на хормони, произвеждани в състояние на стрес, умора и депресия.

Изчезват: хроничната умора, проявите на стреса, болките в гръбначния стълб и ставите, главоболието, наднорменото тегло, целулита и други.

Възстановява се: саморегулацията на човешкото тяло, здравословният сън, нормалният сърдечен ритъм, високият имунитет, силната памет, физическите сили, оптималното телесно тегло, усещането за младост, еластичността на кожата, способността да медитирате и да получите духовен опит.

SPA концепция Beauty терапия

Програми за поддържане на кожата на лицето и тялото грижливо подбрани комплексни Уелнес процедури, насочени към подмладяване и профилактика на фотоостаряването, подобряване на тонуса на кожата. Повтарящото се и продължително излагане на въздействието на слънцето вреди на кожата, като е необходимо веднага да се възстанови предишното й състояние. Успокояващият и регенериращ ефект на специалните процедури се постига чрез многократно насищане на кожата със специфични фитоекстракти, кремове и масла. Класическите и нови методи за масаж на лицето и тялото връщат здравето и младостта на всяка жена, а за мъжете, които искат да поддържат имиджа си на успешен мъж, са разработени специални програми за справяне с различни проблеми на кожата и лицето, шията и ръцете.

С BEAUTY ТЕРАПИЯ можете да видите резултата на подмладяването още след първата процедура!

SPA концепция Relax терапия

Програмите за успокояване и рехабилитация имат положителен ефект върху цялото човешко тяло, които са предназначени за отпускане на мускулите, премахване на умората, укрепване на нервната система, увеличаване на енергията на тялото.
Топлата обгръщаща психокорекция, физическото и психическо изцеление се постигат с помощта на професионални масажи: класически, шиацу, спортен, релаксиращ, лимфодренажен, анти-стрес, липоскулптурен, млечен, меден, шоколадов, винен и т.н.
Тандем масаж – масаж на четири ръце, релаксираща мистерия, която гарантира на всеки отлични резултати и фини усещания! Несравнимата топлина на хамама, съчетана с пилинг, аромотерапия и масаж ще Ви зареди с нови сили, свежест и красота за цялото тяло.
Това е идеалното място за почивка на модерните и самоуверени жени, които знаят цената на хармонията, здравето и душевното равновесие. Сауната, джакузито и масажните технологии ще помогнат на тялото да възвърне здравето и силите си. Това важи особено за мъжете, които биха искали да изглеждат и да се чувстват превъзходно! Влюбените няма да останат безразлични към романтичните предложения “SPA за двама”.

А най-малките ще оценят детския масаж с шоколад.Вид процедура време цена

Класически масаж 60 мин 60 лв
Частичен масаж 30 мин 35 лв
Спортен масаж 30 мин 45 лв
Лечебен масаж 60 мин 75 лв
Лечебен масаж 30 мин 45 лв
Спортен масаж с мануална терапия 60 мин 100 лв
Спортен масаж с мануална терапия 30 мин 55 лв
Антицелулитен масаж 40 мин 50 лв
Антицелулитен масаж 60 мин 65 лв
Лимфен дренаж 50 мин 65 лв
Лимфен дренаж 30 мин 40 лв
Детски масаж 30 мин 40 лв
Масаж за бременни 60 мин 70 лв
Масаж за бременни 60 мин 70 лв