ВКЛЮЧВАНЕ В WI-FI МРЕЖАТА НА ТАРСИС

 

Кратко ръководство

 

tarsis wifi В апартамента си ще намерите написан върху ТВ приемника (сивата кутия до телевизора)  Вашият персонален „username” и  „password” за влизане в WI-FI мрежата  на „Tarsis“, както и телефонният номер от вътрешната телефонна централа на вашият апартамент.

От наличните Wi-Fi мрежи показващи се в менюто на Вашият уред (телефон, таблет или компютър), изберате мрежа – Tarsis. След това, ще се отвори автоматично интернет страница hs.tarsis-bg.com .  Случва се, че след избирането на Wi-Fi мрежа – Тarsis, интернет страницата ( hs.tarsis-bg.com) да  не се отвори автоматично, тогава трябва да отворите интернет браузера които използвате (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari и т.н.) и да напишете адреса на страницата ръчно. На страницата в празните полета въведете:   Вашето потребителско име и парола (всички букви са малки), след което натиснете LOG IN за вход в мрежата.

Не предоставяйте Вашият личен достъп до Wi-Fi мрежата на други хора, които не живеят във вашият апартамент, защото по този начин намалявате вашият личен трафик. Всеки собственик има личен достъп до мрежата, а за гостите сме осигурили едночасов безплатен достъп до мрежата.

 

ПОДДРЪЖКА НА ЕЛЕКТРОННАТА БРАВА

 

tarsis electric lock Електронната брава е електроуред захранващ се от 4 броя 1,5 V батерии, размер АА. Подмяната на батериите един път годишно е задължително, за да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на бравата. При достигане на близкото до критичното напрежение на батериите се включва защита и вратата не може да бъде отворена с ключ-карта, което води до аварийно отваряне на вратата със секретен ключ.

Това може да Ви постави в некомфортна ситуация при Вашето пристигане. С оглед избягването на тази ситуация. Подменете батериите или заявете в офиса на Тарсис Апарт услугата за техническо обслужване на бравата.

Повече за предлаганата от управляващата компания услуга, ще намерите в раздел Специални предложения,