Wi-Fi

Включване в wi-fi мрежата на Тарсис


August 5th, 2020

Включване в wi-fi мрежата на Тарсис   В апартамента си ще намерите написан върху ТВ приемника (сивата кутия до телевизора)  Вашият персонален „username” и  „password” за влизане в WI-FI мрежата  на „Tarsis“, както и телефонният номер от вътрешната телефонна централа на вашият апартамент. От наличните Wi-Fi мрежи показващи се в менюто на Вашият уред (телефон,… Read more »

door-lock

Поддръжка на електронната брава


August 5th, 2020

Поддръжка на електронната брава   Електронната брава е електроуред захранващ се от 4 броя 1,5 V батерии, размер АА. Подмяната на батериите един път годишно е задължително, за да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на бравата. При достигане на близкото до критичното напрежение на батериите се включва защита и вратата не може да бъде… Read more »

TV

Инструкция за работа с ТВ приемник


August 18th, 2020

Инструкция за работа с ТВ приемник     1.Включете телевизора от бутона за включване и изключване на дистанционното му. 2.Включете ТВ приемника от бутона за включване и изключване на дистанционното му. В предната страна на ТВ приемника светва синя светлина. 3. На екрана на телевизора ще се появи следната визуализация 4. В случай, че картината… Read more »

locksmith

Аварийно отваряне на врати


August 18th, 2020

Аварийно отваряне на врати   Уважаеми собственици, наематели или гости в комплекс „Тарсис клуб“, отговорността за постоянно носене и съхранение на ключ-картата от апартамента които обитавате е Ваша! Ако не можете да влезете в апартамента си поради забравена, загубена и т.н. ключ – карта, служител от офис охрана ще Ви съдейства за аварийно отключване на… Read more »

Да не забравя

Да не забравя


August 18th, 2020

Да не забравя   За да предпазите Вашата собственост в Тарсис от появата на евентуални проблеми в периода на Вашето отсъствие през зимните месеци, Ви препоръчваме да вземете следните мерки при напускане на комплекса след лятната си ваканция: 1. Упълномощете управляващата компания да следи състоянието на апартамента Ви и като се възползвайте от VIP пакета… Read more »