Поздравления!

Вече притежавате собствен имот в комплекса!

Тук ще намерите полезна информация и някои съвети, касаещи Вашата собственост.

 

door-lock

Задълженията Ви на собственик


June 29th, 2020

Задълженията Ви на собственик   След като нотариалният акт на новия собственик на имот в България е готов, т.е. след като се осъществи регистрацията му в Агенцията по вписванията, собственикът трябва да изпълни няколко свои задължения. На първо място, трябва да се регистрирате като собственик в офисът на управляващата компания „Тарсис Апарт“ ООД, както и… Read more »

Контрол на достъп

Достъпът до Вашия имот


June 30th, 2020

Достъпът до Вашия имот   След като имота Ви бъде нотариално прехвърлен, Вие ще получите механичните ключове и ключ-картите за него от старият собственик на  имота. Допълнителни ключ-карти, може да закупите в офиса на управляващата компания „Тарсис Апарт“ ООД, както и да получите съдействие за копие от механичният ключ, в случаите когато старият собственик е… Read more »

bills

Плащане на такси, данъци и комунални сметки


June 29th, 2020

Плащане на такси, данъци и комунални сметки     Три са ежегодните разходите, които трябва да предвидите по апартамента си в Тарсис: 1)  Годишната такса за поддръжка на комплекса е предмет на Договора Ви за поддръжка и управление. Точният й размер зависи от големината на имота Ви. Данните за размера й е наличен след 10-ти декември… Read more »

insurance-1

Застраховка


June 29th, 2020

Застраховка   Застраховката на Вашия дом е изключително важна за Вашето спокойствие, особено, но не само, през зимните месеци, когато повечето имоти в комплекса са необитаеми.   Пет причини да застраховате Вашия дом: 1. За да защитите Вашата собственост и инвестиция от непредвидени обстоятелства, като пожар, мълния, буря, ураган, проливен дъжд, наводнение, земетресение и други природни… Read more »

В лятното Ви жилище

Сега вече сте пълноправен собственик на апартамента си и е време да му се насладите. Когато е във ваканционното си жилище понякога на човек започват да му липсват някои неща от дома. Това може да са мебели, оборудване или нещо друго. При желание от Ваша страна ще Ви помогнем да се сдобиете с предметите, от които се нуждаете, или информация къде да ги намерите, за да можем да Ви осигурим комфорт и домашен уют в апартамента Ви. Препоръчваме ви да посетите офиса на управляващата компания Тарсис Апарт ООД, където винаги ще получите необходимото съдействие. Уверете се, че разполагате с Вашия екземпляр от договора за поддръжка и управление на общите части на комплекса и правилникът за вътрешният ред. С екземпляр от тях винаги може да се снабдите от офиса на управляващата компания.