vip

Вип пакет


August 18th, 2020

УВАЖАЕМИ СОБСТВЕНИЦИ   Екипът на Тарсис Апарт има удоволствието да Ви предложи ВИП комплект услуги от които може да се възползвате. Пакета услуги струва 60,00 € с ДДС за една календарна година(от 01 януари до 31 декември),заплащасе със годишната такса. Пакета с услуги включва: 1. Заплащане на ежемесечните Ви разходи за електроенергия и вода, както… Read more »

Застраховка
Регистрацияа имот

Регистрация на имот


August 18th, 2020

ДЕКЛАРИРАНЕ НА ИМОТ   След като нотариалния акт за апартамента е регистриран в Агенцията по вписванията и Вие сте официален собственик на новия си дом в ТАРСИС, пред Вас престоят още няколко важни стъпки, описани подробно в задълженията ви на собственик.   Според Вашите лични предпочитания може да извършите всички процедури сами или да се… Read more »

taksi_v_aeroport

Трансфер


August 18th, 2020

Заявка за трансфер   За Ваше улеснение и сигурно преддвижване от и до летище, както и такси превоз на територията на Слънчев бряг и местностите около него Ви препоръчваме да използвате „Такси Тарсис“. Услуга за превоз от летище до комплекс Тарсис, може да заявите и предварително чрез e-mail: tarsisapart@tarsis-bg.com , като посочите летище от което… Read more »

sm-clean-windows2-300x199

Почистване


August 18th, 2020

ЗАЯВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА АПАРТАМЕНТ   Услугата за почистване на апартамент в комплекс Тарсис, може да заявите в офиса на управляващата компания или на e-mail: tarsisapart@tarsis-bg.com. След заявката ще бъдете информирани за часът и датата на изпълнението му. Може да изберете между два типа почистване, поддробно описани в ценовата листа тук.  

ремонтни дейности

Ремонтни услуги


August 18th, 2020

Ремонтни дейности   Пълноценната почивка е изключително важна за човешкия организъм. За това отдайте се на заслужен отдих и релакс, а ремонтните дейности оставете на нас. В офиса на управляващата компания може да поръчате частични или цялостни ремонтни дейности във Вашият апартамент. Нашите служители, познават добре всички проблеми, които възникват при сезонно обитаемите имоти. За… Read more »

Профилактика на климатик

Профилактика на климатик


August 18th, 2020

Профилактика на климатик   Климатикът е електроуред, който, за да работи ефективно и безпроблемно и за да има дълъг живот се нуждае от периодично техническо обслужване. Профилактиката на уреда и навременната компетентна намеса от специализиран екип дава възможност да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на климатика като по този начин се гарантира и по-дългата… Read more »

rent

Отдаване под наем на вашият имот


August 18th, 2020

ОТДАЙ ПОД НАЕМ   Част от собствениците на апартаменти в Тарсис се възползват от услугата за отдаване на апартамента си под наем на Тарсис Хотел за времето, в което не използват имотита си. За отдаването под наем се сключва отделен договор между собственика на апартамента и Тарсис Хотел. Собствениците могат да определят две седмици в… Read more »

door-lock

Поддръжка на електронна брава


August 18th, 2020

Поддръжка на електронната брава   Електронната брава е електроуред и като такъв има нужда от периодично техническо обслужване. Периодичната ПРОФИЛАКТИКА И подмяна на батериите, дава възможност да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на бравата и необходимостта й от препрограмиране. При достигане на близкото до критичното напрежение на батериите се включва защита и сигнализация на… Read more »