tarsis letterheadmedium

Важно! До собствениците


May 30th, 2016

До собствениците на апартаменти от корпуси 1А , 1Б , 2А , 2Б и 3А, в комплекс „Тарсис клуб” В съответствие с промяна в общите условия и Наредба №4 за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи , ВиК оператор „Водоснабдяване и Канализация” ЕАД, гр.Бургас  изисква разкриване… Read more »

tarsis nova small

Тарсис Нова


August 20th, 2014

Най-новият член на нашето семейство “ТАРСИС НОВА”   Тарсис НОВА е най-новата сграда в комплекса, която ще бъде завършена до 30.05.2016г. Купете по време на строителство на достъпни цени! 3 месеца до завършване на Тарсис Нова – възползвайте се сега! Виж повече 

hotelroomecleaning

Почистване


June 30th, 2014

Пакет икономичен  включва:1. Прахосмучане и измиване на всички подови настилки 2. Почистване и дезинфекция на санитарно помещение 3. Измиване на тераса и парапет 4. Обезпрашаване на мебели 5. Обиране на паяжини 6. Изхвърляне и почистване на кошчета за смет 7.Смяна на спално бельо и хавлиени кърпи. Цена за пакет икономичен :  Студио – 15,00€ Студио Lux – 20.00€… Read more »

tarsis letterheadmedium

Улеснение за собствениците


June 5th, 2014

За тези, които не искат да губят време за разплащане на битови сметки и ремонтни дейности по апартаментите, това е перфектната възможност!   Комплекс Тарсис клуб & Спа въвежда нов тип услуги, които са пожелателни, но не и задължителни за Вас:   1. « Заплащане на битови сметки »  - Годишна такса – 50,00 €… Read more »